Despre noi

Cine suntem? Despre noi, in vorbe putine si simple, va spunem ca suntem 4 prieteni vechi ce ne-am propus in 2013 sa facem o treaba autentic romaneasca.

Ce facem? Imbinand utilul cu placutul, apeland la resursele noastre de imaginatie si utilizand elemente specfice romanesti, am reusit sa producem si sa vindem tricouri cu un design original, marca proprie SCHMECKER. Si pentru ca avem foarte multe idei, fiecare tricou si logo va fi produs in serie limitata.

Ce vom face? Vom apela continuu la creativitatea noastra si a altor romani, pentru a creste si a deveni un brand national dorit si respectat, asa ca va asteptam pe toti cat mai curand, sa fim impreuna pentru raspandirea rafinamentului romanesc.

Unde ne gasesti? Tricourile noastre imprimate sunt foarte potrivite atat pentru tine cat si pentru a fi oferite cadou, asa ca te invitam si asteptam sa-ti iei tricoul preferat, atat online cat si la magazinul SCHMECKER din Bucuresti, in str.11 Iunie, nr.50, sector 4, incinta Club Fabrica & Club B52.